Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

Tunnissa ovi auki turvallisempaan tulevaisuuteen.

Kun keskität vakuutuksesi LähiTapiolaan, voit säästää vakuutusmaksuissa jopa 17 %. Lisäksi vakuutukset kerryttävät sinulle S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan 5%.

 

LähiTapiola on aloittanut yhteistyön Uimaseura Aquilan kanssa.

Uimaseuran jäsenille myönnetään Omaedun lisäksi 20% alennus kotivakuutukseen kun keskitätte perheenne vakuutusturvan LähiTapiolaan (keskittäminen edellyttää etutason 3. tasoista asiakkuutta).

Mikäli perheessäsi on kaksi aikuista huoltajaa, on hyvä tulla tapaamiseen yhdessä. Näin molemmat pääsevät samalla kertaa tilanteen tasalle.

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, näin varmistamme että saat Uimaseura Aquilan kanssa neuvotellut edut käyttöösi.

 

Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua alkusammutus koulutukseeen. Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä.

http://sankarikoulutus.fi/

 

LähiTapiolan ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) yhteistyö kohdistuu tänä vuonna vauvojen ja pienten lasten vesiturvallisuuteen. Olemme tuottaneet yhdessä käytännönläheistä materiaalia – videoita, nettisivuston ja painetun esitteen – teemalla Lapsesta veden ystävä.

Tarkoituksena on uudella tavalla kannustaa ja tukea vanhempia totuttamaan lapsiaan veteen pienestä pitäen turvallisesti. Tarjoamme asiakkaillemme ennakoivaa elämänturvaa nyt myös vesiturvallisuuden osalta.

http://www.lapsestavedenystävä.fi

 

Ansaitset hyvää palvelua LähiTapiolasta.pdf

 

Yhteistyöterveisin:

Elina Reijasalo

aluepäällikkö

LähiTapiola Kaakkois-Suomi Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Kirkkokatu 4, 48100 Kotka

p. 040 8204897

elina.reijasalo @ lahitapiola.fi