Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

EASYSWIM

 

Mahdollisesti uusista alkavista kursseista ilmoitetaan täällä!

 

EasySwim avaa 5-7-vuotiaille lapsille ovet huikeiden uintikokemusten maailmaan. Oppituntien kulmakivinä ovat aina hauskuus ja turvallisuus. Kaiken takana on uniikki opetusmetodi yhdistettynä innovatiivisiin apuvälineisiin. Uimakoulussa käytettävät laadukkaat ja mukavat kelluntapuvut  takaavat lapsille mahdollisuuden luonnolliseen ja turvalliseen vedessä olemiseen. 

Kun aloitetaan syvästä vedestä, turvallisen EasySwim-metodin ja puvun avulla, lapsi kehittyy erittäin nopeasti.

Erityisesti uimaopetukseen suunniteltu EasySwim Pro kelluntapuku takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden vedessä

www.easyswim.com/fi

 

UIMASEURA AQUILA JÄRJESTÄÄ EASYSWIM-UIMAKOULUja UIMALA KATARIINASSA KOTKASSA

HUOM. Kaikki EasySwim-uimakouluihin liittyvät kysymykset ja avunpyynnöt vain sähköpostitse ja osoitteeseen toiminnanjohtaja (at) uimaseura-aquila.fi.

 

OPI UIMAAN UUDELLA TAVALLA

Kotkassa aloitettiin EasySwim -kurssit tammikuussa 2015 - saamamme palautteen mukaan ensimmäisen kurssin uimarit ovat rohkaistuneet toimimaan vedessä ja moni arkakin lapsi oppi uimaan ilman apuvälineitä.

 

MITÄ ON EASYSWIM?

EasySwim avaa lapsille ovet huikeiden uintikokemusten maailmaan. Oppituntien kulmakivinä ovat aina hauskuus ja turvallisuus. EasySwim tekee uinninopettelusta hauskempaa ja helpompaa jokaiselle lapselle!

 

ELINIKÄINEN TURVALLISUUDEN TUNNE JA HAUSKUUS VEDESSÄ!

EasySwimin avulla jokainen voi nauttia vedessä olemisesta. Metodin kulmakivet ovat hauskuus ja turvallisuus. Tämän mahdollistaa uusi innovatiivinen opetustapa ja siihen yhdistetyt kekseliäät apuvälineet. Kelluttava puku antaa lapsille mahdollisuuden kokea vesi miellyttävänä seikkailuna ja edetä oppimisessa omaan tahtiinsa.

Kurssin hinta on 190 e. Lisäksi lapsi tarvitsee EasySwimin kelluttavan puvun, jonka hinta on 50 e. Puvut sovitetaan ja tilataan keskitetysti uimaseuran toimesta.