Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

Uimaseura Aquila

Uimaseura Aquila on aktiivinen uimaseura, joka tarjoaa ohjattua toimintaa uinnin parissa ympäri vuoden Karhulan ja Kotkan uimahalleissa.

Uimaseura Aquila pyrkii edistämään ja kehittämään uintiurheilutoimintaa alueellaan, Suomen Uimaliitto ry:n periaatteiden, linjauksien, ohjeiden ja sääntöjen mukaisesti. Pyrkimyksenämme on luoda harrastus- ja harjoitteluympäristö, jossa jokainen mukana oleva lapsi ja nuori sekä heidän huoltajansa voivat kokea olevansa tärkeitä niin yksilönä, kuin osana ryhmää ja seuraa ja voiden nauttia liikunnasta. Uimaseuramme haluaa tarjota jokaiselle toiminnassa mukana olevalle lapselle oikeuden ja mahdollisuuden harrastamiseen ja kilpailemisen riemuun.

Ota yhteyttä ja lähde mukaan kasvavaan seuraamme kehittämään omaa tai lastesi uimataitoa.

 

Toiminnan tavoitteet

Uimaseura Aquilan tavoite on visionsa mukaisesti uimataidon hankkimisen mahdollistaminen ja erilaisten taito- ja tasoryhmien kautta kilpauintiharrastuksen pariin siirtyminen.

Tavoitteisiin pyritään järjestämällä pääasiassa lapsille ja nuorille suunnattua harrastus- ja kilpailutoimintaa uintiryhmissämme. Lisäksi pyritään järjestämään tekniikka ym. kursseja ja valmennusta myös varttuneimmille. Seuramme osallistuu aktiivisesti myös Masters-toimintaan ja Masters-ikäisten harrastajiemme pitäminen aktiivisesti mukana seuratoiminnassa on yksi tavoitteistamme.

Seura tukee myös eri lajien valmennus- ja tuomarointikoulutuksiin osallistumisia, pyrkien sitä kautta varmistamaan jatkuvuuden omalle toiminnalleen.

Muutoksista toiminnan visioon, eettisiin linjauksiin, toiminnan periaatteisiin ja tavoitteisiin päättää seuran johtokunta vuosittain, syyskokouksen yhteydessä jolloin seuraavan vuoden toimintasuunnitelma esitellään.

 

SEURAN YHTEYSTIEDOT

 

info@uimaseura-aquila.fi

 

Toiminnanjohtaja Jenna Brunila

toiminnanjohtaja@uimaseura-aquila.fi

p. 044 989 0498

 

Puheenjohtaja Tommi Heikkilä

p. 044 241 0743

 

Uimaseura Aquila ry

Y-tunnus: 2631057-6

Puistotie 9-11, 48100 Kotka