Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

Mastersuinti

 

Mitä Mastersuinti on?

"Kunto- ja Mastersuinti on tarkoitettu perustekniikan hallitseville aikuisuimareille, jotka haluavat kohentaa ryhmässä kuntoa, uintitekniikkaa ja saada vaihtelua muuhun harjoitteluun. Kilpailu on myös mahdollista. Masters kilpailusarjat vaihtuvat viiden vuoden välein, alkaen 25-vuotiaista kilpailuvuonna täyttyvän iän mukaan. Yläikärajaa ei ole."

- Suomen Uimaliitto

 

Mastersuinti Uimaseura Aquilassa

Joukkueenjohtaja: Lari Rönkä

Mastersiin liittyvät kysymykset ja tiedustelut: info@uimaseura-aquila.fi

 

Aquilassa toimii aktiivinen Mastersryhmä, joka harjoittelee 2–3 kertaa viikossa. Harjoitusten painopisteet vaihtelevat vuoden aikana kausittaisen tavoitteen mukaisesti. Mastersryhmässä harjoitellaan uintitekniikkaa ja kilpauinnissa tarvittavia vauhtiharjotteita. Masterseilla on myös kerran viikossa jumppa. Harjoitukset järjestetään Kotkan uimala Katariinassa.

Harjoituksissa käy tällä hetkellä vanhoja ja uusia kilpauimareita, jotka tähtäävät Mastersuintikilpailuihin sekä triathlonisteja ja omaksi ilokseen uivia. Ryhmän harjoituksiin voi osallistua kilpauintitaustaiset, tekniikkakurssin käyneet, tai muuten hyvän vapaauinnin osaavat nuoret ja aikuiset.

 

Mastersuinnin kausimaksu

 

Laskut lähetetään MyClub -palvelusta. Olethan yhteydessä suoraan Masterstoimijoihin, mikäli et ole laskua saanut.

Meillä voit maksaa myös näillä:

 

 

Maksu liikuntaseteleillä, korteilla ja käteisellä Kotkan uimala Katariinan kahvilan kassaan. Maksamisen yhteydessä oltava kopio laskusta.

 

Uimaseura Aquila ry

Puistotie 9-11, 48100 Kotka

 

 

TERVETULOA MUKAVAN JA ANTOISAN HARRASTUKSEN PARIIN!