Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

Aikuisten tekniikkakursseja järjestetään syksyllä ja keväällä. Lisäksi järjestämme tilauksesta työporukoille tai vastaaville ryhmille tarpeita vastaavia kursseja.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen  larianttoni (at) yahoo.com. Jos haluat itsellesi muistutuksen sähköpostilla kun seuraavan kurssin aikataulu varmistuu niin laita myös sähköpostia Larille.

 

Seuraava kurssi alkaa 31.10.2018, lisätietoja

 

Kurssin tiedot lyhyesti:

Kurssilla käydään läpi uinnin perustekniikat ja lajiharjoittelun perusteet. Kurssin jälkeen harjoittelua voi halutessaan jatkaa masters ryhmässä (kerran tai kaksi viikossa).

Kurssi on tarkoitettu tekniikan kehittämiseen ja omatoimisen uintiharjoittelun laadun parantamiseen. Edellytyksenä kurssille osallistumiselle on pohjoismainen uimataidon määritelmä (200 metriä josta 50 selällään). Kurssilla uidaan kuitenkin pääasiassa 25 tai 50 metriä kerrallaan.

Kurssin hinta on 140 euroa mikä sisältää hallimaksut sekä valmennuksen 10 kerralta (ei sisällä vakuutusta).

Harjoitukset kestävät kerrallaan yhden tunnin altaassa. Varttia ennen harjoituksen alkamista kokoonnutaan uimalan ala-aulassa.

Harjoitusaikoina halli on muulta yleisöltä suljettu.

Harjoituksissa käydään pääasiassa läpi vapaauinnin (krooli) sekä rintauinnin kuntouinti tekniikkaa. Lisäksi käydään läpi uinnin eri osa-alueita; hyppyjä, liukuja, käännöksiä sekä hieman myös selkä ja perhosuintia.

Varusteina mukaan uima-asu sekä uimalasit, pidemmille hiuksille suositellaan myös uimahattua

Jos kurssilaisista on paljon triathloniin tähtääviä, käydään yhdellä kerralla läpi myös avovesiuinnin perusteita.

 
VU = Vapaauinti eli krooli
RU = Rintauinti
PU = Perhosuinti
SU = Selkäuinti