Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

Aquila Triathlon

Uimaseura Aquilassa toimii Triathloniin keskittyvä alajaosto, Aquila Triathlon.
 
Uimaseura Aquila on triathlonjaoston osalta Suomen Triathlonliiton jäsenseura. Ajajaosto harjoittaa aktiivisesti triathlontoimintaa Kotkan alueella järjestämällä mm. yhteisiä harjoitustapahtumia ja triathlonkouluja.
 
Triathlonjaoston jäsenenmaksu koostuu Uimaseura Aquilan jäsenmaksun lisäksi vuosittain määräytyvästä Suomen Triathlonliiton jäsenmaksusta (tällä hetkellä Triathlonliiton jäsenmaksu 10€ / henkilö). Jäseneksi voi hakeutua ilmoittamalla Uimaseura Aquilaan liittymisen yhteydessä halusta liittyä triathlonjaostoon.
 
Kilpailutoiminnan lisäksi triathlon on monipuolinen ja mitä parhain kuntoilumuoto. Laji sopii kaikenikäisille. Monelle lajiin liittyvä uinti on kynnyskysymys harrastuksen aloittamiselle. Uimaseura Aquila tarjoaa hienon mahdollisuuden lajin aloittamiseen suosittujen uinnin tekniikkakurssien myötä.
 
Monelle Triathlonista tulee mieleen ensimmäisenä Hawaijilla tapahtuva Ironman kilpailu. Triathlonissa on kuitenkin kilpailuja ja kuntotapahtumia myös lyhyemmillä matkoilla. Lyhyemmät matkat sopivat kaikenkuntoisille.
 
Yleisimmät triathlonmatka ovat:
 
Sprinttimatka: 750 m uintia, 20 km pyöräilyä, 5 km juoksua
Perusmatka (olympiamatka): 1500 m uintia, 40 km pyöräilyä, 10 km juoksua
Puolimatka: 1900m uintia, 90 km pyöräilyä, 21 km juoksua
Täysmatka (Ironman-matka) 3800 m uintia, 180 km pyöräilyä, 42,2 km juoksua

Yhteystiedot:

Timo Hokkanen, 040 832 4330, timo.k.hokkanen(at)gmail.com

Heidi Sjögren