Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

Aquila Triathlon

 

 

Uimaseura Aquilassa toimii Triathloniin keskittyvä alajaosto, Aquila Triathlon.
 
Uimaseura Aquila on triathlonjaoston osalta Suomen Triathlonliiton jäsenseura. Ajajaosto harjoittaa aktiivisesti triathlontoimintaa Kotkan alueella järjestämällä mm. yhteisiä harjoitustapahtumia sekä koulutuksia.
 
Triathlonjaoston jäsenenmaksu koostuu Uimaseura Aquilan jäsenmaksun lisäksi vuosittain määräytyvästä Suomen Triathlonliiton jäsenmaksusta joka maksetaan triathlonliiton omaan jäsenrekisteriin. Jäseneksi triathlonjaostoon voi hakeutua ilmoittamalla Uimaseura Aquilaan liittymisen yhteydessä halusta liittyä triathlonjaostoon. Mukaan toimintaan voit tulla milloin vain. Triathlonjaos ei järjestä enää erillistä triathlonkoulua. Yhteisharjoitukset on rakennettu sellaisiksi että mukaan voi kesken kaudenkin. 
 
Kilpailutoiminnan lisäksi triathlon on monipuolinen ja mitä parhain kuntoilumuoto. Laji sopii kaikenikäisille. Monelle lajiin liittyvä uinti on kynnyskysymys harrastuksen aloittamiselle. Uimaseura Aquila tarjoaa hienon mahdollisuuden lajin aloittamiseen suosittujen uinnin tekniikkakurssien myötä.
 
Monelle Triathlonista tulee mieleen ensimmäisenä Hawaijilla tapahtuva Ironman kilpailu. Triathlonissa on kuitenkin kilpailuja ja kuntotapahtumia myös lyhyemmillä matkoilla. Lyhyemmät matkat sopivat kaikenkuntoisille.
 
Yleisimmät triathlonmatka ovat:
 
Sprinttimatka: 750 m uintia, 20 km pyöräilyä, 5 km juoksua
Perusmatka (olympiamatka): 1500 m uintia, 40 km pyöräilyä, 10 km juoksua
Puolimatka: 1900m uintia, 90 km pyöräilyä, 21 km juoksua
Täysmatka (Ironman-matka) 3800 m uintia, 180 km pyöräilyä, 42,2 km juoksua

 

Lisätietoja:

Sami Kervinen sami.kervinen (ät) kymp.net

 

TERVETULOA MUKAAN MUKAVAN JA PALKITSEVAN HARRASTUKSEN PARIIN!