Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

Aquila Triathlon

 

 

Uimaseura Aquilassa toimii triathloniin keskittyvä alajaosto – Aquila Triathlon.
 
Uimaseura Aquilan triathlonjaosto on Suomen Triathlonliiton jäsenseura. Thriathlonjaosto harjoittaa aktiivisesti triathlontoimintaa Kotkan alueella järjestämällä mm. yhteisiä harjoitustapahtumia sekä koulutuksia.
 
Triathlonjaoston jäsenmaksu koostuu Uimaseura Aquilan jäsenmaksun lisäksi vuosittain määräytyvästä Suomen Triathlonliiton jäsenmaksusta, joka maksetaan triathlonliiton omaan jäsenrekisteriin.

Jäseneksi triathlonjaostoon voi hakeutua ilmoittamalla Uimaseura Aquilalle halusta liittyä triathlonjaostoon. Mukaan toimintaan voit tulla milloin vain. Thriatlonharjoitukset ovat rakennettu niin, että mukaan harjoituksiin voi tulla kesken kaudenkin.

Triathlonjaosto ei järjestä enää erillistä triathlonkoulua. 

Thriatloniin liittyvät kysymykset: Sami Kervinen, sami.kervinen@kymp.net

MITÄ TRIATHLON ON?

Kilpaharrastuksen lisäksi triathlon on mitä parhain kuntoilumuoto sen monipuolisuuden ansiosta. Laji sopii kaikenikäisille. Monelle lajiin keskeisesti liittyvä uinti on kynnyskysymys harrastuksen aloittamiselle. Uimaseura Aquila tarjoaa hienon mahdollisuuden lajin aloittamiseen suosittujen aikuisten tekniikkakurssien myötä.
 
Monelle Triathlonista tulee mieleen ensimmäisenä Hawaijilla tapahtuva Ironman -kilpailu. Triathlonissa on kuitenkin kilpailuja ja kuntotapahtumia myös lyhyemmillä matkoilla. Lyhyemmät matkat sopivat kaikenkuntoisille.
 
Yleisimmät triathlonmatka ovat:
 
Sprinttimatka: 750 m uintia, 20 km pyöräilyä, 5 km juoksua
Perusmatka (olympiamatka): 1500 m uintia, 40 km pyöräilyä, 10 km juoksua
Puolimatka: 1900m uintia, 90 km pyöräilyä, 21 km juoksua
Täysmatka (Ironman-matka) 3800 m uintia, 180 km pyöräilyä, 42,2 km juoksua

 

 

TERVETULOA MUKAVAN JA PALKITSEVAN HARRASTUKSEN PARIIN!