Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

Uimakoulut

 

Aquilan talviuimakoulut Karhulan uimahallissa maaliskuussa 2018

 

Kesän 2018 uimakouluista lisätietoa lopputalvesta

 

UIMAKOULUT MAALISKUU 2018

 

Ilmoittautuminen maaliskuun uimakouluihin käynnistyy 12.2.2018

 

Uimakouluinfo_maaliskuu_2018.pdf

 

HUOM. Kaikki uimakouluihin liittyvät kysymykset ja avunpyynnöt vain sähköpostitse ja osoitteeseen toiminnanjohtaja@uimaseura-aquila.fi. Näin varmistat mahdollisimman nopean vastauksen sekä avunsaannin.


Ennen ilmoittautumista tutustu huolellisesti alla oleviin ohjeisiin

 

Uimaseura Aquila järjestää maaliskuun uimakoulun Karhulan uimahallissa. Uimaopettaja Laura Arvonen on suorittanut Suomen uima- ja hengenpelastusliiton uimakouluopettajan tutkinnon. Uimaseuralla on uimakoulutoiminnan kattava ryhmätapaturmavakuutus.

 

ENNEN UIMAKOULUA

 

Ennen kuin ilmoitat lapsen uimakouluun, tutustu hänen taitoihinsa vedessä. Käy etukäteen muutaman kerran uimassa ja tutustumassa uimahalliin. Perehdy huolellisesti tasoryhmien kuvauksiin, sillä oppiminen sujuu parhaiten samantasoisten seurassa. Liian vaativassa ryhmässä lapsi turhautuu ja uiminen voi muuttua vastenmieliseksi. Toiveena on, että kurssien välillä harjoitellaan itsenäisesti, jotta opitut taidot ehditään omaksua ennen uudelle kurssille osallistumista. Valitessasi kurssia älä yli- tai aliarvioi lapsen taitoja!

 

UIMAKOULUJEN TASORYHMÄT

 

TENAVARYHMÄ

Alaikäraja on 4 vuotta uimakoulun alkaessa. Myös arat vanhemmat lapset kuuluvat tähän ryhmään. Ryhmässä totutellaan leikin avulla veteen ja lapsi omaksuu perusvalmiudet uinnin opetteluun.

 

ALKEISRYHMÄ

Alaikäraja on 5 vuotta uimakoulun alkaessa. Ryhmä on tarkoitettu uimataidottomille lapsille. Ryhmä opettelee uinnin alkeet tavoitteena saada 10m uimataito, joko selällään tai vatsallaan. Tavoitteena on uinnin alkeismerkin suorittaminen. RYHMÄ TOIMII PÄÄASIASSA OPETUSALTAASSA.

 

Jokaiselle lapselle luodaan omat tavoitteet, yllä mainitut ovat maksimitavoitteita.

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

 

Uimaseura Aquilan uimakouluihin tapahtuu nettisivumme MyClub –palvelun kautta.

 

ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLTÄ

 

Huomioithan, että MyClubissa jokainen lapsi ilmoitetaan mukaan toimintaan henkilökohtaisilla tunnuksilla. Eli jos ilmoitat enemmän, kuin yhden lapsen, niin tee jokaiselle lapselle omat tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä.

Pystyt rekisteröityä järjestelmään vasta ilmoittautumisten yhteydessä ma 12.2.2018 jälkeen.

 

Myös maksut hoidetaan suoraan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Pikaohjeet:

1. Muista, että ryhmien alaikärajat ovat ehdottomat. Täytä tiedot huolellisesti ja kerro lisätiedoissa mahdolliset oppimiseen vaikuttavat tekijät sekä terveyteen liittyvät seikat, jotka opettajan tulisi tietää.

2. Tutustu etukäteen  kurssiohjelmaan. Kurssit löytyvät ylempää  tässä tiedotteessa.

Valitse sopiva kurssi ja varalle muutama vaihtoehto, jos kurssi sattuisi olemaan täynnä kun ilmoittaudut. Ole huolellinen valitessasi kurssia, ilmoittautuminen on sitova.

3. Ilmoita lapsesi hänen omaa tasoaan vastaavalle kurssille. Mikäli olet epävarma kurssin sopivuudesta tai sinulla ongelmia ilmoittautumisessa, kysy apua viestillä osoitteesta toiminnanjohtaja@uimaseura-aquila.fi. Huom sähköpostilla ei oteta vastaan ilmoittautumisia !

4. Maksu suoritetaan HETI ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Muista varmistaa paikkasi klikkaamaalla "Ilmoittaudu nyt ja siirry verkkomaksuun" -painiketta ilmoittautumissivun lopussa! HUOM - Mikäli maksua ei makseta tunnin sisällä ilmoittautumisesta UIMAKOULUPAIKKA EI OLE VARATTU, vaan vapautuu seuraavalle tulijalle.

 

 

MAKSUT JA PERUUTUSEHDOT

 

Uimakoulujen kurssihinta on 80 euroa. 

Lyhyitä poissaoloja ei tarvitse ilmoittaa, eikä niitä hyvitetä. Jos kurssi peruuntuu tai keskeytyy kokonaan sairauden takia, hyvitetään käyttämättä jääneet opetuskerrat (lääkärintodistus esitettävä). Voit peruuttaa kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua (7 vrk), maksu palautetaan tällöin vähennettynä 5 euron kulumaksulla. Peruuttamaton kurssi laskutetaan kokonaan. Peruutus vain sähköpostilla toiminnanjohtaja@uimaseura-aquila.fi. (Huom. Kurssia et voi peruuttaa myClubin kautta!).

 

KOKO KURSSIN PERUUNTUMINEN


Jos kurssia ei syystä tai toisesta järjestetä, niin ilmoittautuneille ilmoitetaan siitä sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää ja rahat palautetaan.

 

OHJEET UIMAKOULUUN

 

Uimakoulukurssit sisältävät 10 opetuskertaa. Uimakoulu alkaa nimenhuudosta uimahallin aulassa ja päättyy, kun lapset palautetaan samaan paikkaan. Huoltajan on silloin ehdottomasti oltava paikalla. Uimakoululainen tarvitsee uima-asun, pyyhkeen ja laudeliinan ja halutessaan voi käyttää uimalakkia ja -laseja. Ensimmäisellä opetuskerralla uimahallin aulaan on saavuttava 10 minuuttia ennen uimakoulun alkua ja maksutosite on esitettävä pyydettäessä. Vanhemmat eivät voi oleskella allastiloissa opetuksen aikana. Tarvittaessa saat lisätietoja sähköpostilla toiminnanjohtaja@uimaseura-aquila.fi.

 

 

TERVETULOA MUKAAN !