Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

TAAPERO- JA PERHEUINTI 

 

Tällä hetkellä kursseja ei ole käynnissä.

Uusista taapero-/perheuinti ryhmistä tiedotetaan niiden alkaessa.

 

Taaperouinti on tarkoitettu n. 1-3 vuotiaille lapsille. Taaperouintiin voit osallistua, vaikka et olisi aikaisemmin vauvauinnissa käynytkään.

Perheuinti on tarkoitettu perheelle, jossa on joko vauva-, että taaperoikäisiä lapsia, tai pelkästään taaperoikäisiä lapsia. Myös perheuintiin voi osallistua, vaikka ei olisi aikaisemmin vauva- tai taaperouinnissa käynyt.

Uimaopettajamme on suorittanut Suomen uima- ja hengenpelastusliiton uimakouluopettajan, sekä vauva- ja perheuinninohjaaja tutkinnon. Uimaseuralla on vauvauinnin kattava ryhmätapaturmavakuutus.

 

 

TERVETULOA!

 

Pikaohjeet:

1. Rekisteröidy etukäteen ennen ilmoittautumista (jokainen lapsi erikseen). Täytä tiedot huolellisesti ja kerro lisätiedoissa mahdolliset seikat, jotka opettajan tulisi tietää.

MAKSUT JA PERUUTUSEHDOT

Taaperouinnin kevätkauden (tammi-toukokuu) kurssihinta on 17,50 eur/kerta eli 70 eur

Lyhyitä poissaoloja ei tarvitse ilmoittaa, eikä niitä hyvitetä. Jos kurssi peruuntuu tai keskeytyy kokonaan sairauden takia, hyvitetään käyttämättä jääneet opetuskerrat (lääkärintodistus esitettävä).

Perheuinnin kevätkauden (tammi-toukokuu) kurssihinta on 17,50 eur/lapsi/kerta eli jos on yksi vauva ja yksi taapero, niin hinta on 35 eur kerta eli 140 eur/kk

Laskutus tapahtuu kuukausittain jälkikäteen - tämä mahdollistaa kurssin keskeytyksen, mikäli lapsi on siihen liian arka.

 

KOKO KURSSIN PERUUNTUMINEN

Jos kurssia ei syystä tai toisesta järjestetä, niin ilmoittautuneille ilmoitetaan siitä sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää ja rahat palautetaan.

 

TERVETULOA MUKAAN !